27.06.2016 | VAKANTIE

Beste relatie,

Na alle mooie projecten even tijd om te relaxen.

Van maandag 25 juli tot en met vrijdag 5 augustus zijn wij allemaal aan het genieten.

Met vriendelijke groet,

Team De Reclameplakkers

08.01.2016 | NUDOEN

Voor NuDoen twee transporters voorzien van een frisse uitstraling. NuDoen is een onderdeel van Abrona en biedt zinvol werk en begeleiding, aan mensen die ondersteuning vragen, met als doel persoonlijke ontwikkeling en participatie in de maatschappij.

Afbeelding bij nieuwsbericht

18.12.2015 | WARA/NOVOTEL HOOFDDORP

Bij het nieuwe Novotel in Hoofddorp in opdracht van WARA 240 m2 fotobehang aangebracht.

Afbeelding bij nieuwsbericht

13.11.2015 | XTANDIT

In opdracht van Xtandit Woerden 3 Renault Masters voorzien van belettering vormgegeven door Ontwerpstudio Liquidificador uit Woerden.

Afbeelding bij nieuwsbericht

16.10.2015 | DE RECLAMEPLAKKERS GAAT DE BEURS OP!

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig geweest op de beursvloer. Een initiatief van van 'Samen voor Woerden' Toch weer 5 matches weten te maken waaronder één met Caroline Vianen en Carlie Geerts van Klein Houtdijk waarvoor we een bewegwijzeringsbord gaan plaatsen en met Esther van Woestijne van Nudoen Groen welke een autobelettering tegoed hebben.

Afbeelding bij nieuwsbericht

02.10.2015 | PIJNENBURG

Pijnenburg, een onderdeel van Isero gerebrand.

Afbeelding bij nieuwsbericht

04.09.2015 | BEURSVLOER WOERDEN

De reclameplakkers is dit jaar weer vab de partij op de Beursvloer Woerden.

Op de Beursvloer worden maatschappelijke behoeften verhandelt: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin. Bedrijven, lokale, overheden, serviceclubs, scholen, vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar in een informele en dynamische sfeer.

De beursvloer heeft als doel om het handelen om matches tot stand te brengen. Dit alles met gesloten beurzen.

Meer informatie: www.beursvloerwoerden.nl

04.09.2015 | RABOBANK

Voor Rabobank Woerden deze promotie 'Ape' geplakt in de huisstijlkleuren.

Afbeelding bij nieuwsbericht

26.06.2015 | GEZOCHT

Wij gaan ons team uitbreiden met een Reclameplakker/Sign-medewerker.

Wij zoeken een enthousiast persoon met minimaal 5 jaar ervaring in het vak. 'Plakken' kent geen geheimen meer voor je.

Je hebt een flexibele instelling met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Vanzelfsprekend werk je graag in teamverband maar kan ook goed zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren.

Het gaat om een fulltime functie waarbij zowel intern als op locatie gewerkt wordt.

Is dit iets voor jou?

Stuur dan je cv naar

Dit mailadres is om veiligheidsredenen gecodeerd met JavaScript. Zet JavaScript aan om dit mailadres te bekijken.

26.06.2015 | VAKANTIE

Wij zijn gesloten van 20 tot en met 31 juli 2015.

Plan uw eventuele opdrachten tijdig in!


Afbeelding bij nieuwsbericht

10.04.2015 | MOKVELD

Voor Mokveld bv in Gouda hebben wij deze week de montage van gevelbelettering afgerond. Op een hoogte van 15 meter zijn aan twee zijden van de nieuwbouw naar achteren toe lichtende doosletters gemonteerd. Bij de entree is het logo, contourgefreesd uit acrylox met daarop een toplaag van RVS aangebracht op afstandhouders gemonteerd.

Afbeelding bij nieuwsbericht

13.02.2015 | SELFIE-POPPEN

In opdracht van Grafisch ontwerp en Illustratie Jabob & Jacobus schaal 1:1 'selfie-poppen' geproduceerd. Helemaal contour gefreesde panelen voorzien van full-colourprint

Afbeelding bij nieuwsbericht

09.01.2015 | KRAAMVOGEL

Voor kraamzorg De Kraamvogel de eerste twee Mitsubishi Spacestars voorzien van belettering.

Afbeelding bij nieuwsbericht

19.12.2014 | PLUS NEDERLAND

Voor Plus supermarkt hebben wij twee elektrische Renault Kangoo ontletterd waarna voorzien van belettering in nieuwe stijl

Afbeelding bij nieuwsbericht

12.12.2014 | FEESTDAGEN

Wij wensen iedereen de beste, gezelligste, lekkerste én gezondste feestdagen toe.
Van donderdag 25 december tot en met vrijdag 2 januari genieten ook wij van deze dagen.

Team De Reclameplakkers

Afbeelding bij nieuwsbericht

07.11.2014 | ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER GEZOCHT!

Ben jij die administratieve duizendpoot welke ons team komt versterken? Wij zoeken een enthousiaste dame voor twee ochtenden per week voor het verzorgen van de financiële administratie.
Ervaring met AccountView is een pré, met Exell een must. Interesse? Neem contact op met Robert voor de Poorte.

05.09.2014 | ZIN KRAAMZORG

Voor Zin Kraamzorg is de proefbelettering getoond aan het management. Op basis hiervan hebben wij een akkoord gekregen 35 Mitsubishi Space Stars geleverd door Mitsubishi Norbert Driessen te beletteren. Dit dient in een periode van 2 weken gerealiseerd te worden zodat ze 2 oktober geleverd kunnen worden.

Afbeelding bij nieuwsbericht

04.07.2014 | JAARLIJKSE VAKANTIE SLUITING

Deze zomer gaan we weer twee weken dicht voor onze jaarlijke vakantiesluiting. Wij zijn gesloten van 28 Juli tot en met 8 Augustus. Houd er dus rekening mee!

04.07.2014 | DEALER VAN DURABLE

Wij zijn sinds Juni dealer van Durable

DURABLE Nederland B.V. is een bedrijf dat werd opgericht in 1991. Nu, meer dan 20 jaar later zijn ze een gevestigde waarde geworden op de Nederlandse markt van kantoorbenodigdheden. Ook signalisatieproducten en klein kantoormeubilair zijn intussen onderdeel geworden van het assortiment van DURABLE.

06.06.2014 | WIN EEN IPOD,IPAD OF EEN WEEKEND MET EEN FIAT 500 CABRIO

Bij 100 Likes op onze facebook pagina verloten wij een Ipod Touch, Bij 200 Likes geven wij een Ipad weg en bij 500 likes kunt u een weekend met een Fiat 500 Cabrio winnen.

www.facebook.com/pages/De-Reclameplakkers/219024804931125

09.05.2014 | INBRAAKWERENDE FOLIE

Iedereen kan ermee te maken krijgen; een inbraak. Naast het object te voorzien van het juiste hang- en sluitwerk blijven alle raampartijen relatief kwetsbaar. Terwijl ook glas goed te beveiligen is. Hiervoor gebruiken wij zogenaamde inbraakwerende folies. Deze folies zijn volledig transparant en in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar met ISO-certificering. Relatief eenvoudig aan te brengen, vrijwel onzichtbaar en het belangrijkste; een uitstekende beveiliging voor uw woning, kantoor, vitrine en zelfs autoramen.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende prijsaanvraag kunt u contact met ons opnemen.

21.03.2014 | BEKIJK ONZE VERNIEUWDE FACEBOOK-PAGINA!

Neem een kijkje! www.facebook.com/pages/De-Reclameplakkers/219024804931125?fref=ts

Afbeelding bij nieuwsbericht

25.07.2013 | OPVALLENDE TAXI'S

Van Vulpen personenvervoer en koeriersdiensten in Woerden wilde, bij het vervangen van een aantal van zijn wagens, dat de nieuwe taxi's ook echt als zodanig herkendaar zouden zijn. Hij liet zich inspireren door de bekende 'Yellow Cabs' en De Reclameplakkers hebben verschillende voorstellen en ontwerpen gemaakt. Over het resultaat bestaat geen enkele twijfel: dit zijn echte taxi's! Van Vulpen is er bijzonder trots op en krijgt dagelijks veel positieve reacties! Wij wensen Jan van Vulpen en zijn klanten veel veilige en vrolijke kilometers!

Afbeelding bij nieuwsbericht

23.04.2013 | KLEURRIJKE METAMORFOSE

Wat een ervaren vakman al niet kan met folie! Deze elektrische Kangoo was niet beschikbaar in de huisstijlkleur van de opdrachtgever. Spuiten was een te dure optie en tevens wel erg definitief. Folie was er wel in de juiste kleur en zodoende werd deze Kangoo precies zoals de klant het graag wenst. Onze vakmensen staan garant voor kleurijke en opvallende metamorfoses.

Afbeelding bij nieuwsbericht

19.12.2012 | EINDEJAARS SLUITING

Rondom Kerst en Oud & Nieuw is De Reclameplakkers gesloten. Van 22 december tot 2 januari rusten wij even uit, maar daarna staan we weer vol energie en vernieuwde inspiratie voor u klaar.

Prettige Feestdagen toegewenst.

Groeten van het Reclameplakkers team

19.09.2012 | AUTOWINKEL - PARALYMPICS

Autowinkel Woerden wilde de huldiging van Jiske Griffioen en Esther Vergeer extra kracht bij zetten. Het Kerkplein in Woerden werd tijdens de huldiging versierd met 10 oranje Fiat's. De Reclameplakkers werd ingeschakeld voor de bestickering. Kijk eens naar dit filmpje!
www.youtube.com/watch?v=2uj18Jys6OQfeature=plcp

Afbeelding bij nieuwsbericht

05.09.2012 | KARSEMEIJER MARKTCOMBINATIE

Deze combinatie van bus en marktwagen is door De Reclameplakkers voorzien van full color bestickering. Door het gebruik van dezelfde achtergrondfoto op de bus en op de marktwagen wordt één geheel gecreeërd.

Afbeelding bij nieuwsbericht

27.08.2012 | ISUTRECHT I.O.V. STIJLMEESTER

In opdracht van Stijlmeester te Utrecht heeft De Reclameplakkers RVS gevelbelettering aangebracht bij de Internationale school te Utrecht.

Afbeelding bij nieuwsbericht

20.06.2012 | ERU

Het kuipjesvormige pand is niet meer weg te denken uit Woerden.
Dit jaar heeft De Reclameplakkers het pand van Eru tijdelijk omgetoverd tot een echt kuipje.
Het Eru-kids kuipje wordt zo op een ludieke wijze onder de aandacht gebracht.

Afbeelding bij nieuwsbericht

13.02.2012 | ONE-WAY-VISION BIJ SELECT CAR LEASE

One-Way-Vision is een geperforeerde folie welke full color geprint kan worden. Hiermee creëert u een afbeelding of reclameuiting op uw raam, terwijl u nog steeds vanuit de binnenzijde zicht hebt naar buiten toe. Select Car Lease had bij hun pand te maken met hinderlijke zoninval. De One-Way-Vision folie die De Reclameplakkers heeft aangebracht lost dit zon-probleem grotendeels op zonder dat het zicht naar buiten belemmerd is.

Afbeelding bij nieuwsbericht

13.02.2012 | AUTOBELETTERING CLICKON

Het Woerdense bedrijf Clickon heeft een nieuwe huisstijl.
Dat betekent dat er diverse reclameuitingen aangepast moeten worden naar de nieuwe vormgeving. Als eerste was de Ford Transit aan de beurt. De oude bestickering is verwijderd en de nieuwe stickers zijn aangebracht. Daarna is het bord op de squashbaan voorzien van nieuwe belettering. Binnenkort zal ook de zuil bij het pand er weer spik en span uitzien.

Afbeelding bij nieuwsbericht

30.01.2012 | AUTOBELETTERING AD DE GOEY AUTOSCHADE

ABS Ad de Goey steekt haar auto's in een nieuw jasje.
Kwaliteit, Veiligheid en Duurzaamheid staan bij Ad de Goey hoog in het vaandel.
Niet gek dat zij deze 3 uitingen door middel van banners op hun auto's plaatsen.
En.... omdat kwaliteit altijd een GOEYE keuze is zijn zij voor de belettering terecht
gekomen bij De Reclameplakkers.


Afbeelding bij nieuwsbericht

30.01.2012 | WINKELCENTRUM MOLENVLIET START VANDAAG HAAR ZEGELACTIE

Van maandag 30 januari t/m zaterdag 18 februari heeft Winkelcentrum Molenvliet een leuke actie lopen. Elke keer dat u uw boodschappen afrekent ontvangt u één actiezegel. Met een volle spaarkaart maakt u kans op één van de 25 goedgevulde Molenvliet boodschappenpakketten met een winkelwaarde van 75,- euro. U heeft slechts 10 zegels nodig om een kaart te vullen dus dat kan snel gaan!

De Reclameplakkers en zuster bedrijf Leading Vormgevers zijn nauw betrokken geweest bij het coördineren en aankleden van het geheel. We zetten ons dan graag extra in om ook via deze weg de actie de promoten: doe mee en win!

Afbeelding bij nieuwsbericht

02.01.2012 | GELUKKIG NIEUW JAAR

Wij wensen iedereen een gezond, gelukkig en succesvol 2012!

14.11.2011 | WAT WORD JIJ?

Tijdens de afgelopen Techniek Driedaagse hebben meer dan 2300 leerlingen van vier scholengemeenschappen uit Woerden kennis kunnen maken met heel veel facetten van beroepen die te maken hebben met techniek. Ervaren wat techniek is, wat het doet en hoe het werkt. En voor de leerlingen misschien ontdekken of ze er talent voor hebben. Dat kon dan bijvoorbeeld bij muren metselen, auto's repareren en uitdeuken, ramen schilderen, lampjes maken, sleutelhangers knutselen, chips bakken, naamplaatjes lassen, muziek mixen en nog veel meer.

De Reclameplakkers had speciaal voor deze Driedaagse het beroepenspel 'Wat Word Jij?' gerealiseerd. Het idee daarvoor werd bedacht door LeadingVormgevers. Het Beroepenspel was een platform bestaande uit kubussen van verschillende niveau's die beklommen konden worden. Op de achtergrond een groot spandoek van wel 4 bij 5 meter. Daar werd 3 dagen lang enthousiast gebruik van gemaakt en de foto's daarvan zijn terug te vinden op www.woerdenstechniektalent.nl
Al met al een druk bezocht en geslaagd evenement. Tijdens een rondgang kreeg een van de Leading medewerkers zowaar zin om weer naar school te gaan!

Afbeelding bij nieuwsbericht

26.09.2011 | WINDMOLENKAAS IN EEN NIEUW JASJE

Een nieuw bedrijfspand aan de Oostzee in Woerden was de aanleiding voor Koos van der Wind van Windmolenkaas om met De Reclameplakkers om te tafel te gaan zitten. De nodige uren brainstormen en vormgeving leverden een zeer compleet concept op wat tot in de kleine elementen doorgevoerd is. Van gevelreclame, belettering van de vrachtwagen tot aan interne bewegwijzering en decoratie. Het laatste item van de reeks is de stand voor de komende Food Beurs. De laatste puntjes worden momenteel op de 'i' gezet zodat daarna de stand gebouwd kan worden.

Afbeelding bij nieuwsbericht

02.09.2011 | VERNIEUWEN?

Om bij te blijven en van tijd tot tijd de aandacht op uw werkzaamheden te vestigen is het van belang daar ook iets voor te doen. Door regelmatig te VERNIEUWEN straalt u activiteit, betrokkenheid en enthousiasme uit en wees eens eerlijk: het is toch ook prettig af en toe eens iets nieuws te dragen en te laten zien? De Reclameplakkers weet dat als geen ander en heeft haar eigen nieuwe bedrijfsbus dan ook direct maar van een nieuw 'velletje' voorzien. Het oude is afgeworpen en wij voelen ons prettig met de nieuwe uitstraling! Opvallend overigens hoeveel aandacht de nieuwe belettering oplevert.

Afbeelding bij nieuwsbericht

25.08.2011 | DE RECLAMEPLAKKERS GROOTS IN GROOT WERK!

Voor opdrachtgever Gerritsen heeft De Reclameplakkers de gevelbelettering voor de locatie Rotterdam verzorgd. Niet alleen een klus op niveau, maar ook groot van omvang. In totaal zijn er 2 gevels beletterd met op de langste gevel een logo van 17 meter breed! Daarnaast nog meerdere tekstblokken van 4 meter breed. Alles bij elkaar best indrukwekkend dus. Door een zorgvuldige voorbereiding, planning en organisatie is deze opdracht in 2 dagen geheel geregeld. Groots werk van de mensen van De Reclameplakkers.

Afbeelding bij nieuwsbericht

11.07.2011 | VAKANTIESLUITING DE RECLAMEPLAKKERS

Het team van De Reclameplakkers gaat ook dit jaar even uitblazen en nieuwe energie opdoen.

Wij zijn daarom gesloten van maandag 23 juli tot en met vrijdag 3 augustus.

Vanaf maandag 6 augustus staan wij weer voor u klaar!

En mocht u zelf ook nog een vakantie of vrije dagen in het vooruitzicht hebben? Geniet ervan!

12.04.2011 | STONEHOUSE IN NIEUW JASJE

Stonehouse Woerden heeft contact gezocht met De Reclameplakkers om mee te denken hoe de huidige gevel te updaten. Bestaande belettering raakt los en de nieuwe huisstijl dient doorgevoerd te worden. Na overleg met Dick Steenhuis is besloten de bestaande belettering inclusief de ondergrond volledig te verwijderen en nieuwe zwarte volvlakken aan te brengen met daarop de logo's. Na twee dagen intensief reinigen kan de zwarte folie aangebracht worden. Een ware metamorfose.

12.04.2011 | GERRITSE IJZERWAREN

Dé ijzerwaren groothandel maakt een aanzienlijke groei door. Die groei betekent nieuwe voertuigen (naast de jaarlijkse vervanging van voertuigen) maar ook nieuwe vestigingen. Voor dit jaar staat het vierde voertuig alweer in de planning en starten we in week 15 met het beletteren van de vestiging Rotterdam. Dat betekent 50 meter kooflijsten en 40 meter gevelbelettering, alles in twee dagen te realiseren!

12.04.2011 | IK BEN ER WEER!

23 oktober 2010 is mijn dochter Lisanne geboren. Ik heb de afgelopen maanden volop kunnen genieten van mijn kleine lachebek die de wondere wereld om haar heen ontdekt. Hoe leuk het ook is om bij haar te zijn, het is ook leuk om weer aan de slag te gaan. Vanaf heden zal ik aanwezig zijn op woensdag en vrijdag.

Met vriendelijke groeten,
Erica van der Stap

Afbeelding bij nieuwsbericht

07.03.2010 | DE RECLAMEPLAKKERS BEKENT KLEUR!

Met ingang van heden beheren wij het gehele full-colourverhaal intern van plotten, snijden tot en met lamineren.
Of het nu gaat om full-colourbelettering voor auto's, posters, canvas, zeildoek of in contour gesneden stickers. Vrijwel alle materialen hebben we op voorraad.
Met deze aanschaf is De Reclameplakkers in staat (nog) sneller en effectiever te reageren op de wensen van de klant.

Afbeelding bij nieuwsbericht

16.02.2010 | SPONSORING STICHTING HULPHOND

Mag ik een jaartje bij u wonen? Dat is de vraag van de puppy's van Stichting Hulphond. Deze auto is door ons gesponsord in de hoop dat deze fantastische stichting snel nieuwe gastgezinnen vindt.

Afbeelding bij nieuwsbericht